20.2.07

Kehy-viikon kuulumisia


Kehy-viikko alkoi varsin onnistuneesti. Carelian aulaan pystytimme eilen Reilun kaupan kahviaiheisen valokuvanäyttelyn. Näyttely esittelee neljä nicaragualaista Reilun kaupan osuuskuntaa.

Tänään esittelimme jaostoa Carelialla. Kehy-pöydän ympärillä riitti väkeä. Liekö syynä banaanipukuinen hahmo vai täpötäysi pöytä? :) Meillä oli paljon esitteitä ja lehtiä sekä Reilu-kahvinäytteitä jaettavana. Ihanat eläinaiheiset vuosituhattavoite-kortit tekivät hyvin kauppansa samoin kuin Kumppani-lehden uusin numero. Lisäksi tarjosimme Reilun kaupan banaani- ja suklaamaistiaisia. Pöytä saikin positiivista palautetta monelta taholta. Kehy-viikon teemana oli kansainvälinen kauppa. Teema itsessään jäi ehkä osittain piiloon, vaikka etenkin Reilu kauppa oli näkyvästi esillä.

Laadimme kehy-viikkoa varten sertifikaattivertailun, joka näkyy alla.

Ilonaihe oli myös jaostomme nettisivujen valmistuminen. Sivuja ehdittiin miettiä ja suunnitella yli vuosi. Nyt ne ovat kuitenkin valmiit ja ainakin omasta mielestäni varsin onnistuneet. Sivuja voi käydä lähemmin tutkailemassa osoitteessa www.joyy.fi/kehy.


Ei kommentteja: