29.10.07

Limboa itsesi hyvinvointirajan alle

Syksyn kehy-toiminta huipentui viime viikkoiseen kehy-viikkoon. Viikko oli kaikin puolin onnistunut.

Maanantai alkoi nato-aiheisella keskustelutilaisuudella, johon en kuitenkaan itse valitettavasti päässyt osallistumaan. Tiistaina oli luvassa jaoston esittelyä. Pöydän ääressä oli mahdollista limbota itsensä hyvinvointirajan alapuolelle ja voittaa palkinnoksi Reilun kaupan banaanin. Muille oli luvassa lohdutuspalkintona oli Ruotsin lippu :) Pöydän ääressä oli myös mahdollisuus osallistua arvontaan vastaamalla kehy-visaan, johon yllättävän harva tiesi oikeita vastauksia :)

Yhteistyökoulu Tansaniassa herätti monen mielenkiinnon. Koulusta kertova valokuvanäyttely oli esillä Carelian aulassa koko viikon. Lisäksi tiistain Tansania-iltaan tuli 25 henkeä kuulemaan lisää koulusta. Mahdollisuus päästä koululle harjoittelemaan sai sekin kiinnostusta osakseen.

Keskiviikkona teemana oli Venäjä. Ylioppilaskunnalla on tällä hetkellä kummilapsi venäjällä. Yhteisökummiuden kautta tuetaan koko yhteisöä ja rahat menevät mm. lastenkodeille. Aiemmin Ylioppilaskunta on tehnyt yhteistyötä Sortavalan koulu numero 3:n kanssa 2001-2005. Erilaiset Venäjää koskevat ennakkoluulot kirvoittivat pitkän ja tuloksellisen keskustelun. Jonkinnäköisiä ennakkoluuloja tai stereotypiöitä löytyi lähes jokaiselta. Keskustelun lomassa mietittiin myös sitä, milloin joku on kuullut viimeksi Venäjään liittyvän positiivisen uutisen.

Alla muutamia kuvia koulu 3:n oppilaista kesällä 2005 järjestetyltä leiriltä:

Viikko huipentui vielä torstaina järjestettyyn afrotanssituntiin.

Kiitos kaikille kehy-viikkoon osallistuneille!

2 kommenttia:

Erkki ja Annika kirjoitti...

Heippa

Vaikuttaa olleen tosi hieno tuo kehy-viikko! Mahtava homma, vakisin hymyilyttaa :) Oltais lahetetty kysymyksia sinne nato-tilaisuuteen mutta liian myohaan saatiin tietaa siita, aika rajoitetusti oltu netissa. Mutta kuinkas se tilaisuus meni?

Me ollaan talla hetkella taalla Pursatissa, Kamputseassa. Kauniita maisemia riittaa, riisipeltoa silmankantamattomiin. Mutta jutellaanhan vaikka mesessa joskus lisaa :)

-Annika-

Anonyymi kirjoitti...

hgzn hykdn joybot omjink o kd m fgu