13.9.07

Syksyisiä kuulumisia

Syksy on tullut ja on taas aika palata opintojen ja järjestöelämän piiriin. Kesä ympäristöministeriössä oli mukava ja opettavainen. Oli myös hieno huomata, miten itse valkoposkihanhi-tiedote herätti median huomiota ja kiinnostusta. Aiheeseen tarttuivat ainakin Helsingin Sanomat, Ylen aamu-tv, Uutislehti 100 ja STT.

Ympäristöministeriötä voi lämpimästi suunnitella kaikille ympäristöasioista kiinnostuneille harjoittelupaikaksi. Etenkin viestintäyksikössä sai hyvän kuvan koko ministeriön toimialasta, sillä tioedotteet ja tiedotustilaisuudet käsittelivät laidasta laitaan kaikkea mahdolista eläimistä rakentamiseen, luonnonsuojelualueisiin ja direktiiveihin.

Helsingissä tapahtuu paljon, mutta silti oli mukava palata takaisin Joensuuhun. Taiteiden yössä riitti ihasteltavaa. Varsin hieno esitys oli australialaisen Strange Fruit -ryhmän esitys eduskuntatalon edessä. Tokoinrannalla pääsi tukemaan Unicefin toimintaa sytyttämällä kynttilöitä elokuiseen loppukesän iltaan. Lisäksi esillä oli kuvia perheistä ympäri maailmaa.30.8. rautatieaseman pihalla jaettiin Pirkan päivän kunniaksi ohikulkijoille Reilun kaupan kukkia.



















Ei kommentteja: